about image
about image

Tevékenységem

Életvezetési tanácsadó, egészség-mentor

Klienseim olyan közép-, és felsővezetők, cégtulajdonosok, és családtagjaik, akik számos terápiát, coachingot, szupervíziót, mentorálást kipróbáltak már, mégis van valamilyen fizikai vagy érzelmi-mentális állapot, melyből nem találják a kiutat.

Az elmúlt tíz év és a több, mint nyolcezer eset a személyes konzultációk során egy olyan integrált technikává alakult, mely a pszichológia, a coaching és számos alternatív gyógymód elemeit ötvözi, ezzel téve lehetővé a stresszfaktorok minél pontosabb feltérképezését.

Ez a sokoldalú megközelítés, illetve empatikus adottságaim adnak lehetőséget arra, hogy a hozzám fordulók legfontosabb, aktuálisan megoldandó stresszhelyzeteit, fizikai, lelki problémáit személyre szabott nézőpontból vizsgáljuk.

Az adott helyzethez kapcsolódóan megkeressük és tudatosítjuk a személyes erőforrásokat, feltérképezzük az automatizmusként működtetett én-védő mechanizmusokat, melyek a testi vagy érzelmi-mentális probléma hátterében meghúzódnak, fenntartják azokat.

Mindezen tényezők megismerése, feltárása által lehetőség nyílik az adott élethelyzetbe való visszatérés után is új megközelítéssel, látásmóddal, szokásrendszerrel megtapasztalni a pozitív változást.




Tanácsadási díjak:

Privát tanácsadás
Első alkalom: 150.000.- Ft (2 óra)
Második alkalomtól: 75.000.- Ft/óra


Részletekről érdeklődjön telefonon.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Brassai Sámuel utca 4. fsz., 1126 Budapest, Hungary

tunde@gemma.academy

+36 30 297 5701