mezei tunde header

Super User

Super User

Mezei Tünde

Published in Fotók

Mezei Tünde vagyok, életvezetési tanácsadással foglalkozom, tevékenységemet a XII. kerületben található irodámban végzem.

Klienseim olyan közép-, és felsővezetők, cégtulajdonosok, akik számos terápiát, coachingot, szupervíziót, mentorálást kipróbáltak már, mégis van valamilyen fizikai vagy érzelmi-mentális állapot, melyből nem találják a kiutat.
Az elmúlt tíz év és a több, mint nyolcezer eset a személyes konzultációk során egy olyan integrált technikává alakult, mely a pszichológia, a coaching és számos alternatív gyógymód elemeit ötvözi, ezzel téve lehetővé a stresszfaktorok minél pontosabb feltérképezését.

Ez a sokoldalú megközelítés, illetve empatikus adottságaim adnak lehetőséget arra, hogy a hozzám fordulók legfontosabb, aktuálisan megoldandó stresszhelyzeteit, fizikai, lelki problémáit személyre szabott nézőpontból vizsgáljuk.
Az adott helyzethez kapcsolódóan megkeressük és tudatosítjuk a személyes erőforrásokat, feltérképezzük 
az automatizmusként működtetett én-védő mechanizmusokat, melyek a testi vagy érzelmi-mentális probléma hátterében meghúzódnak, fenntartják azokat.

Mindezen tényezők megismerése, feltárása által lehetőség nyílik az adott élethelyzetbe való visszatérés után is új megközelítéssel, látásmóddal, szokásrendszerrel megtapasztalni a pozitív változást.

+36 30 297 5701
 Brassai Sámuel utca 4. fsz.
1126 Budapest, 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read more...
Subscribe to this RSS feed